2011-03-29
 10:42:00

Min första LO på väldigt länge...

Det var riktigt länge sen sist, men nu har jag gjort en LO. Men nu blev det av, och det var riktigt kul :)

Jag använde papper från Paris Nights 30x30 GCD, de har blivit en ny favorit för mig. Även de utklippta etiketterna är från deras papper. Svarta pearls, Pearl Swirl - light coffe , platta petals (snow in the summer och daisy petals), pearlbrads. Jag använder även Easy Fix Permanent, det är så smidigt att använda att man blir helt beroende :)

2011-03-28
 12:45:00

Ni har väl inte missat vårt senaste Nyhetsbrev?

2011-03-28
 10:34:02

Änglakuvert

I helgen har jag bland annat pyssslat ihop ett änglakuvert. Till det har jag bland annat använt mig av mina favorit-papper: Hanoverian 30x30, spets, Punchar 6,5cm och 7,5cm Scalloped Oval, alfabetsstämplar, pearlystuff rosa, vintage änglar

2011-03-24
 10:29:34

Läckra "Handväske-kort" från Essmo

Jag har gjort ett par "handväske-kort" som är superenkla att göra! Har använt mig att ett cardstock som är 30,5x15 cm. Biga på 12, 14, vänd på pappret å biga på 4,5 som blir "locket" Vik ihop å dekorera! Enkelt va?!
Hörnen stansade jag ut med min underbara MS-stans - fence. den är såå snygg tycker jag. Papperna "fantasy" finns HÄR hos PY Hobby, där finns även rosorna (mörkbruna, ljus creme, å ljusbruna ), bladen, ljusbrunt sidenband, ljusrosa pärlor, charms, och brad -nyckelhål. Här ser man den lite från sidan;
å om man öppnar den ser den ut såhär;
En bit carsstock som ficka om man vill stoppa i nåt där (trisslott, pengar eller nåt annat skoj) ♥ Nästa blev lite mer rosa, den är till min söta guddotter som fyller år snart. Även här har jag använt Fantasypapprena som finns HÄR För att man verkligen skall se att det är en väska så satte jag på ett sidenband.
En underbar vit spets å dessa superfina organzablommor fick pryda framsidan. Insidan dekorerade jag med rosor, pärlor å en charm.
Det har kommit in underbara pärlbrads i shopen oxå, missa inte dessa -de är supersnygga!! Ni hittar dom HÄR. Hoppas ni får en fortsatt härlig vecka... Tjingeling!
2011-03-23
 08:10:00

Ett altrat anteckningsblock...

Till det här altrade albumet har jag använt mig av mina nya favoritpapper med linnestruktur: Hanoverian 30x30, Vintage Änglar 30x30kort-stomme

Pearly stuff rosa, fjärilar (kommer snart i lager igen), rosor, pearlbrads och våra nya organzablommor (kommer snart ut i butik) håll utkik.

2011-03-22
 17:01:54

Vintage-kort

Jag har verkligen fastnat för att scrappa i vintage stil och här är ett kort jag gjort. Jag har bla använt mig av:

Vintage Änglar 30x30, Hanoverian 30x30, kort-stomme, sidenband creme, prästkragar, pearls


2011-03-21
 09:47:12

Ett altrat album

 

Den här gången har jag altrat ett album. Jag har bland annat använt mig av våra nya papper Hanoverian 30x30. Spets, rosor, rhinestones, pearls och easyfix tinted dots.2011-03-21
 09:39:43

Tävla om 15st Pearl Swirls

Vår DT medlem Essmo har en "jag-är-så-glad-för-att-jag-är-dt-för-PY Hobby-tävling" 


Ni hittar all tävlingsinformation här:
www.essmos.blogspot.com

Lycka till allihopa!
2011-03-21
 09:18:52

Premiäralster från Essmo!

Vilket underbart dt-paket det damp ner i brevlådan härom dagen! Jag bara äääälskar blommor, blad, pärlor,charms å härliga papper å det var precis vad detta paket innehöll! =) Klicka bara på orden för å komma till produkterna hos PY Hobby. ~*~ Jag har sett lite här å var dessa bok-askar å jag ville oxå pröva att göra en å så här blev den;
Jag har använt de superfina papprena Traditional från Laura Ashley de kostar bara 19kr för 12 st å du hittar dom HÄR.
Låset är en brad, det finns massa olika, tex bestick, verktyg mm. Jag har även använt; rosor, lite mindre rosor, gröna löv, fjärilscharm, hjärtcharm (kolla in HÄR så hittar du en hel påse med 19 st olika superfina å mycket användbara charms för bara 35kr) spets, prästkragar å pärlor. Pärlorna är såååå snygga å billiga! 187 st för bara 15 kr! De ni! ;) Flera hittar ni HÄR.
Å så här gjorde jag på insidan, en ram som man kan skriva en liten hälsning i å själva boksidorna innehåller chokladpengar.. Jag satte fast ett sidenband för å piffa till det hela ;)
Jag passade även på att göra en layout när jag ändå var igång ;) Även här har jag använt de fina papprena Traditional från Laura Ashley.
Vackra rosor (som finns i hur många olika färger som helst) pärlor, sidenband, charm, rosenknoppar å spets. Missa inte heller att det har kommit in underbara Pearl Swirls som man bara inte kan vara utan.. Titta in här snart igen för att jag kommer tillsammans med PY Hobby som sponsrar med en underbar vinst , att ha en tävling för att fira att jag har blivit dt! =) Återkommer om detta.
2011-03-16
 20:30:28

Kolla våra läckra nyheter:)

2011-03-14
 08:15:04

DT - Premiär!

För några veckor sedan började vi skissa på ett Design-Team (DT) och nu är vår första DT-medlem klar. Vi kommer att utöka med ytterligare designers, men när detta blir vet vi inte riktigt än.

Först ut är en person som skapar helt fantastiska alster, ofta i vintage-stil.
Vi är mycket glada och hedrade att kunna presentera vår första DT,

"trumvirvel"

Och det är: Karin, på nätet mer känd under aliaset Essmo!

Karins blogg hittar ni på: http://www.essmos.blogspot.com


En mer utförlig presentation kommer ni inom kort kunna läsa på www.pyhobby.se

P.s. Vi råkar veta att det om en vecka ungefär dyker upp en "Jippie jag har blivit DT åt PY Hobby tävling" på Essmos blogg, gör det som en vana att kika in till henne varje dag så du inte missar detta! Exakt när tävlingen blir av beror på när vi får hem våra superheta nyheter som ska vara priser i tävlingen:)