2011-06-30
 22:22:48

Bind it all-projekt från Essmo

Hej på er i sommarvärmen! Här har det varit strålande sol nu i flera dagar å jag bara njuter, hoppas ni gör det med? Jag tänkte visa mina senaste alster som jag gjort med min Bind It All, det är ju en sån himla fiffig manick! Om ni inte redan har en tycker jag att ni skall kika in till PY Hobby, dom har ett fantastiskt erbjudande som ni bara inte kan missa! Klicka här för å läsa mer om det. Jag har gjort ett par post it-block, det går jättesnabbt å göra å är en perfekt grej att ge bort.
Papprena är First Edition - Spring Feast, de är jätteläckra med glitter. De är lite tjockare än vanliga mönsterpapper å passar perfekt till just Post it-block =)
Det finns hur många olika metalldekorationer som helst i shopen, här har jag använt en i läcker kopparfärg. Jag har klätt in den i rosor å rosenknoppar Stjälkarna har jag krullat (med hjälp av en grillpinne) perfekt att hänge en charm i. Gröna pärlor fick pryda metalldekorationen. Även insidan fick lite mönstrat papper.
På det andra blocket satte jag en tag som kommer från Spring Feast 15x15 papper. En pärlbrad fick hålla den på plats. Den blåa blomman kommer från Tea House. Den rosa blomman är verkligen hur fin som helst! Du hittar den här. Fågelburen passade bra till fågeltemat. =)
Här satte jag oxå papper på insidan. Tycker de är sååå söta dessa fåglarna! Hoppas ni har blivit inspirerade till att använda era Bind It All. =) Ha en underbar dag!
Tjingeling!
2011-06-27
 21:33:48

Nya underbara pearls

Idag har vi fått hem nya fantastiska pearls, vad sägs om de hjärtformade för otroliga 19kr?


Klicka här för att komma direkt till våra scrapbookingnyheter!
2011-06-16
 09:26:52

Ett rosa kort

Ett kort som jag gjort utan att veta vad jag vill använda det till, därför har jag lämnat det tomt och så kan man vid tillfälle fylla i om det ska stå Grattis eller något annat :)

Jag har bland annat använt detta:

Tårtpapper, Chipboardramar, prästkragar, rosor, charm fågelbur

Under ena rosen har jag även satt en utklippt blomma från tårtpapperet.

2011-06-13
 20:55:35

Traderabutik på gång

2011-06-12
 08:01:00

Underbara kort i rosa från Essmo

Hejsan svejsan! Jag har gjort fler kort efter kortskissen... Dessa underbara papper Homespun Chic från GCD hittar ni här hos PY Hobby. Även fjärilen kommer därifrån å finns här. På fjärilen har jag kluttat pearlmaker, blev lite coolt tycker jag...
Pärlor finns här,massa olika! Insidan;
Gillade denna skissen jättemycket så jag gjorde 2 kort: Här har jag vikt kortet i överkant å satt dit ett band...
Den vackra damen kommer från ett klippark som finns här. å kolla, jag har gjort en insida här med ;)
Så in till PY Hobby nu å shoppa loss! ;)
Hoppas ni får en fin dag!
Tjingeling!
2011-06-09
 08:45:00

Dopkort

Halli hallå! PY Hobby har såååå smarta (å billiga) kit med kort å kuvert, som detta till exempel, perfekt att göra dopkort av! Papprena heter Bird Song å är jättefina! Jag har även använt tygblomma, pärlbrads och en underbar charm. Det har kommit in massa olika metalldekorationer till PY Hobby å jag rekommenderar verkligen ett besök ;) Klicka här för komma till shoppen. =)
När man skall bjuda många så är det ju bättre/lättare att göra korten lite enklare.. En kul grej är ju att piffa till kuvertet.. Här satte jag en rosa rosett på framsidan..
Hoppas ni får en härlig dag! Tjingeling!
2011-06-08
 11:44:43

LO från Essmo

Hejsan på er! Här kommer en LO på lilla Freja när hon var 3 månader, jag försöker att göra en LO om henne varje månad där jag skriver ner det hon kan just då, vad hon väger å hur lång hon är. Gjorde likadana layouter med Saga.. Det är himla skoj å ha.. Ser nu på fotot att jag glömt stoppa in tagen där allt står.. jaja. ni får tänka er in att det sticker ut en tag till höger om Freja.. Allt material kommer från PY Hobby.
Tea House blommor, blandade papper 30x30, pearlbrads, klicka på länkarna för å komma till produkterna i shopen.
Metalldekorationer, charm. De görläckra metallhörnen satte jag fast med pearlbrads:
Hade lätt kunna sätta på 100 metalldekorationer till ,men detta får nog räcka va?! hihi... Hoppas ni får en strålande dag!