2011-04-25
 10:52:29

God fortsättning

Hoppas ni alla har en härlig påsk. Här kommer ett kort jag knåpat ihop till morsdag.

Det silvriga papperet kommer från Ella Blue och det svarta från Paris Nights. Pearls, svart sidenband 3mm, sidenrosetter, platta petals mm.

 

God fortsättning / Yvonne
2011-04-17
 09:01:49

Från Essmo

Kolla in detta underbara papper från First Edition -Spring Feast mmmmm.. hela serien är helt fantastisk! Lite tjockare papper som är underbara att skapa med!
Rosor å blad måste man ju ha med ;) å denna söta fjärilen! Jättefina är dom å finns i massa olika färger. =) Motivet är Sarah Kay å färglagt med promarkers. (övning ger färdighet å jag övar å övar.. *ler*) Jag hade även gjort ett alldeles rosa, ursött kort med Tea House papper,såå fina med muffins å grejer, till min kusins dotter som fyllde år, men jag GLÖMDE å fota det.. =( Klantigt! Men jag lovar att komma med smakprov från denna underbara serie papper. Me lajk! =) Ha en underbar fredag go vänner! Tjingeling! Kram essmo
2011-04-11
 11:53:48

Annorlunda kortvikning

Jag hittade en jätteskojig kortvikning på You Tube som jag var tvungen å testa. De superläckra träden å rutan finns hos PY Hobby å ni hittar dom här. Det ingår även en fågel i detta set som inte jag hade, så den som är på mitt kort (fågeln alltså) fick jag i ett scrapkit från Studio Calico. nog om det.. *ler* Detta kortet passade kanon till Svensk Scrapbookings månadsutmaning som handlar om just kortvikningar. =)
Man kan ju variera detta kort som man vill å det var superkul å enkelt att göra. =)
Ett väldigt "naket" kort för å vara jag, men lite pärlor fick jag oxå med å dom hittar ni här Ha en härlig dag! Tjingeling! kram essmo.
2011-04-10
 11:16:32

Pearlbrads på köpet!

2011-04-10
 11:10:03

Ett kort med Ella Blue

Den här gången har jag gjort ett kort med papperna från Ella Blue, de är bara så underbart fina. Jag har också använt mig av våra fina pearl swirls, liquid pearls, prickigt organzaband, lås och nycklar brads och till nästan alla kort jag gör använder jag mig av våra kortstommar.

 

2011-04-09
 16:44:25

Rosa och creme

Till det här kortet har jag bland annat använt mig av  pearls, Papper från Hanoverian 30x30 vintage änglar och en favorit: Easy Fix Permanent. Jag har också använt mig av charms, Fairy rose, cherry blossoms, rosor mm.

2011-04-08
 18:18:16

Ett kort i svart och creme

Idag har jag knåpat ihop ett grattis-kort i svart och creme.

Till det här kortet har jag bland annat använt mig av sidenband 13mm, sidenrosetter, rhinestones, Papper från Paris Nights 30x30 GCD, Scalloped Oval, punchar 6,5 och 7,5cm, vintage änglar och en favorit: Easy Fix Permanent. Jag har också använt mig av sidenblommor med diamant och rosenknoppar i siden.

Trevlig helg // Yvonne

2011-04-05
 20:59:58

Ännu ett läckert alster från Essmo

Hallilojsan! Hoppas ni mår strålande idag! Vet ni, Freja har en sån himla rolig min när det är något hon vill ha tag på, det är koncentration på hög nivå ;)Klart att jag var tvungen å scrappa om detta. ;) Alla dekorationer kommer från PY Hobby.
De otroligt vackra rosorna hittar ni här, här och här. Rosknopparna finns här.. å pärlswirlsen! mmmmm.. vad gjorde man innan de fanns!? hihi. . Kan nästan inte göra en layout utan.. ni hittar massa olika färger hos PY Hobby. De görasnygga bladen (med prickar) har jag stansat ut med den här och den här. De andra gröna bladen hittar ni här å här. Vid sidan om fotot gjorde jag hål med min Bind It All å satte spets i.. å så pärlor å en charm förstås!
Härligt å göra en rosa LO, det var ett tag sedan.. Hoppas ni blev sugna på shoppa loss hos PY Hobby ;) Ha en trevlig dag! Tjingeling! kram essmo.
2011-04-03
 10:21:53

Vårt senaste nyhetsbrev