2011-05-27
 07:47:00

Studentkort

Halli hallå! Mera studentkort, till en tjej denna gång. Tack åter igen Cornelia för hjälpen med studentstämplar! =) Alla produkter kommer från PY Hobby. Jag har använt papprena Spring Feast, dom passade såååå bra, dom är lite glittriga å ett av papprena hade mönster i form av serpentiner,...typ.. *ler* (de på översta å nedersta raden)
De rosa tygbommorna med pärlor i mitten är verkligen superfina! Jag har även använt rosenknoppar i siden, sidenrosett, rosor, blad, charms och pärlor. GRATTIS har jag stämplat med dessa alfabetsstämplar, de är superbra å användbara. =)Tyvärr hamnade grattistagen lite snett när jag skulle fota, men men..
Ja, det blev lite olika vinklar här på kortet..
Hoppas ni får en trevlig dag! Tjingeling!
2011-05-26
 18:09:00

Morsdagskort

Hej på er! På söndag är det Mors dag å jag har knåpat ihop ett kort till min goa mamma.. Det är lite större än vad jag bukar göra, för jag ville ha med dessa coola mönsterpapper. Min mamma är sömmerska å dessa papper passade ju så bra! Kortet är 20x12.. typ.. =) Papprena heter Homespun Chic å kommer från PY Hobby, ni hittar dom här.
Det här med pratbubblan såg jag inne hos Petra/Paradise å tyckte det var en kul idé å passade bra in här *ler* i bubblan har jag stämplat med Alfabetsstämplar som du hittar här. Det finns flera olika sorter i shopen, alla ser du här. Öppnar man kortet så ser man dessa coola damer! =) En ficka till att stoppa ner några lotter, kanten har jag stansat med Ribbon Heart. Cardstocken finns oxå i shopen, klicka här för å komma dit. =)
Hoppas ni får en mysig dag vad ni än tar er för.. Tjingeling!
2011-05-26
 14:06:45

En LO i grönt

Igår gjorde jag en somrig LO i grönt och vitt. Jag har använt en chipboardram (kommer ut i butiken snart), platta petals, pearl swirl corner, metall dekorationer, pearlbrads. De små vita blommorna är utklippta från ett tårtpapper :)

2011-05-24
 20:03:33

Nyheter i butiken

2011-05-22
 11:34:35

Stafflikort

Jag hittade en skojig tävling. Man skulle göra ett stafflikort... Jag passade på att göra ett beställningskort och ett Dt-kort för PY Hobby, är jag inte effektiv så säg, haha.. =)
Jag har använt mig av de görläckra papprena Desert Blooms, otroligt smidigt med papper som är 15x15 cm när man skall göra kort. å särskilt när alla papper matchar varandra -perfekt! (sen att dom bara kostar 29 kr är ju bara en bonus ;)) Stämpeln kommer från Tim H, den har jag embossat med pulver som luktar kaffe,mums! Hos PY Hobby hittar ni även läckra tårtpapper, den söta fjärilen och den lilla rosetten. För att hålla uppe kortet satte jag pärlbrads i tygrosor. Runt rosorna satte jag kvistar som jag stansade med denna stansen. Bara klicka på produkterna så kommer ni direkt till dom i shopen. Så här ser det ut lite från sidan, himla svårt å fota ett sånt här kort.
Stämpeln på insidan kommer från Inkido. Hoppas ni får en härlig dag!
Tjingeling!
2011-05-20
 08:00:00

Ett kort från Essmo

Här kommer lite kort skapade efter kortskissen. Detta är nr #131 Här har jag vridit på skissen;
Å detta är ju de söta muffinspapprena jag pratade om härom dagen. Visst är dom fina!? Ni hittar dom hos PY Hobby, HÄR. (12 papper för bara 19 kr) Fjärilen hittar ni här. Gjorde även en insida;
Till det andra kortet har jag oxå använt muffinspappret (Tea House från Dovecraft)
Den superfina blomman finns här.
Även här gjorde jag en insida å jag använde pärlor till att piffa till det lite. =) Ha en underbar dag!
Tjingeling!
2011-05-19
 08:00:00

Ett kort i rosa toner

Hejsan på er! Dessa papper är ju bara såååå roliga å skapa med eftersom de är så fina (tycker jag ;)) De finns hos PY Hobby å ni hittar dom här. En vintagebild som kommer från ett klippark fick vara motiv.
Länkå så dessa vackra rosor som man inte kan vara utan ;) å rosknoppar å pärlor! Klicka på orden så kommer ni till produkterna hos PY Hobby. =)
Den läckra stansen kommer från Martha Stewart.
Gjorde även en insida..
Hoppas ni får en underbar dag! Tjingeling!
2011-05-18
 14:00:00

60års kort och 20% rabatt

Här kommer lite inspiration i form av ett 60års Grattis kort.

Jag har använt mig av våra fina rosor i creme, brunt och mörkbrunt, cardstock, fjäril, grass punch bland annat.

Passa på nu att fynda papper då vi har 20% rabatt, på ALLA våra papper.

Klicka här för att se alla våra papper.

2011-05-18
 09:33:08

Tri Fold från Essmo

Hejsan svejsan!
Nu har jag gjort lite kort igen ;)
Jag gillar denna vikningen (Tri Fold) det ser så lyxigt ut.. hihi..
Bättre upp blev det oxå med dessa underbara papper (First Edition - Spring Feast) som ni hittar hos PY Hobby. Vet inte om man ser så bra,men de glittrar å är sååå läckra! Även rosorna å bladen finns i shoppen å fågelcharmsen hittar ni oxå där. (Bara klicka på orden så kommer ni direkt.)
2011-05-16
 22:45:06

20% på alla papper